3 retters

Vi levere 3-retters som catering, fra 598,-.

Det er også mulighet til å leie oss i tillegg som kokk.

3-retter helstekt indrefilet

Forretter

  • Hvitvinsrissotto med røkt ørret og hvitløkskrutonger.
  • Fritert alpebrød med brie, valnøtter, druer, granateple og sprøstekt spekeskinke.
  • Ceviche av salmalaks avocadokrem, sesamfrø, sylta ingefær, salat og granateple.
  • Rekemousse på godt brød, rørossmør, mango, soyaglace og kjørvel.
  • Italiensk spekeskinke, marinert cheddar, kjekse og pistasjpesto
3-retters Langtidstekt storfekjake

Hovedretter

  • Lagtidstekt oksekjake(72 timer) med sellerirotpuré, bakt løk, hvitløkstekt rosenkål og rødvinssaus.
  • Helstekt indrefilet med pastinakkrem, provencepoteter, honningglaserte grønnsaker, rødvin-og lakrissaus, hvitløkssmør og pastinakkchips.
  • Brosmefilet med søtpotetpure, soyasmør, aspargesbønner og sprøstekt bacon.
3-retters dessert

Desserter

  • Mangosorbet med lune skogsbær
  • Lemoncurdpie
  • Mini pavlova
  • Panna cotta med fruktlokk 
Hjemmeside opprettet av